Порцеланска Столна ламба (38см) | 01272-3

Шифра: 01272-3 Категории: , ,

Опис

Порцеланска Столна ламба со кристал во средина. Висина со абожур: 38 см

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.