Порцеланска Столна ламба (38см) | 01331-3

Шифра: 01331-3 Категории: , ,

Опис

Порцеланска Столна ламба украсена со мали кристали (циркони). Висина со абожур: 38 см

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.