Порцеланска чинија за сервирање (28×4см) | 8801-1

Шифра: 8801-1 Категории: , ,

Опис

Мултинаменска и исклучително практична чинија за сервирање со 5комори и рачка. Стилски дизајнирана во форма на цвет, чинијата плени со својата убавина. Димензии Должина – Дијаметар: 28 см Висина без рачка: 4 см

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.