Порцеланска чинија за серврвирање (30 x 4см) | 8806-1

Шифра: 8806-1 Категории: , ,

Опис

Прекрасна мултипрактична порцеланска чинија за сервирање со 6 комори и рачка. Идеално за сервирање салати и апетисани. Димензии Должина: 30 см Висина без рачка: 4 см

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.