Порцеланска чинија за серврвирање (30 x 4см) | 8805-1

Шифра: 8805-1 Категории: , ,

Опис

Елегантна, мултинаменска  и многу практична порцеланска чинија за сервирање со рачка. Чинијата се состои од 4 комори со кои може да комбинирате по желба. Димензии Должина: 30 см Висина: 4 см

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.