Порцеланска чинија за серврвирање (30 x 4см) | 8804-1

Шифра: 8804-1 Категории: , ,

Опис

Мулти практична порцеланска чинија за сервирање со 4 комори и рачка. Прекрасно стилизирани, едноставно плени со својата убавина, ќе ја користите повторно и повторно. Димензии Дијаметар: 30 см Висина без рачка: 4 см

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.