Порцелански Садови за Сервирање (сет2) | ДХ1156

Шифра: ДХ1156 Категории: , , ,

Опис

Сет од две мултипрактични порцелански садови за сервирање декорирани со прекрасен рељеф на краевите.

Сетот доаѓа во прекрасно проѕирно трговско пакување од флекси пластика

Димензии на секој сад поединечно:
Ширина и Должина 12.5  x 12.5 см
Висина 4 см

Димензии на пакувањето:
Ширина и Должина 37 x 12,5 см

 

За продажба на големо, повелете во нашиот дисконтен центар или контактирајте не.

На мало овој производ може да го нарачате и преку интернет од НАМА, испорачуваат до адреса во Цела Македонија.

Директен линк до производот:

Порцелански Садови за Сервирање (сет2)