Порцелански Садови за Сервирање (сет3) | ДХ146

Шифра: ДХ146 Категории: , , ,

Опис

Сет од три мултипрактични порцелански садови за сервирање декорирани со прекрасен рељеф на краевите, стилизирани како лисја.

Сетот доаѓа во прекрасно проѕирно трговско пакување од флекси пластика.

Димензии на секој сад поединечно:
Ширина и Должина 12 x 13 см
Висина 4 см

Димензии на пакувањето:
Ширина и Должина 13 x 38 см

 

За продажба на големо, повелете во нашиот дисконтен центар или контактирајте не.

На мало овој производ може да го нарачате и преку интернет од НАМА, испорачуваат до адреса во Цела Македонија.

Директен линк до производот:

Порцелански Садови за Сервирање (сет3)