Порцелански Филџани за кафе 90цц (сет 6+6) | М83-Е54С

Шифра: М83-Е54С Категории: ,

Опис

Прекрасен порцелански сетт од 6 филџани + 6 тацни со сребрена декорација. Идеално за мерак кафе. капацитет 90цц

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.