Порцелански Филџани (сет 6) | 20-3А

Опис

Сет од 6 порцелански филџани со тацни, со прекрасна црвена боја од надворешната страна декорирани со дискретен дезен.

Сервисот доаѓа во прикладно трговско пакување што го прави идеално и за импресивен подарок.

Капацитет 200 цц

Димензии на пакувањето:
Ширина 22 см
Должина 32 см
Висина 8 см

 

За продажба на големо, повелете во нашиот дисконтен центар или контактирајте не.

На мало овој производ може да го нарачате и преку интернет од НАМА, испорачуваат до адреса во Цела Македонија.

Директен линк до производот:

Порцелански Филџани (сет 6)