Послужавник – Кутија (Сет 3) | 1055-1

Опис

Сет од три ултра модерни послужавници во вид на кутија, стилизирани со прекрасен дезен.

Одличен инструмент за послужување, а благодарение на специјалниот дизајн може да ги користите и како кутии за чување предмети и реквизити.

Изработени од оплеменето дрво.

Димензии на најголемиот примерок:
-Должина 40 см
-Ширина 30 см
-Висина 5.5 см

Димензии на средниот примерок:
-Должина 36.5 см
-Ширина 26.5 см
-Висина 5.2 см

Димензии на помалиот примерок:
-Должина 34 см
-Ширина 24 см
-Висина 5 см

 

За продажба на големо, повелете во нашиот дисконтен центар или контактирајте не.

На мало овој производ може да го нарачате и преку интернет од НАМА, испорачуваат до адреса во Цела Македонија.

Директен линк до производот:

Послужавник – Кутија (Сет 3)