Рамка за слика (15х20) | 607-1520

Шифра: 607-1520 Категории: ,

Опис

Рамка за слики обложена со еко кожа. Димензии 15 х 20 см   Цената е за еден примерок.

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.