Рамка за Фото и Документи (А4) | 109-1318-1

Шифра: 109-1318-1 Категории: ,

Опис

Прекрасна рамка со сталак за фотографии и документи со димензија А4 (29.7 x 21см).

Иновативниот дизајн и поставеноста на сталакот овозможува рамката да стои и хоризонтално и вертикално, а може и да ја закачите на ѕид.

Димензии на целата рамка: 34 x 25 см

 

За продажба на големо, повелете во нашиот дисконтен центар или контактирајте не.

На мало овој производ може да го нарачате и преку интернет од НАМА, испорачуваат до адреса во Цела Македонија.

Директен линк до производот:

Рамка за Фото и Документи (А4)