Рамка за Фото (Повеќе големини) | 519А-

Шифра: 519А- Категории: ,

Опис

Рамки за фотографии со различни големини. 9 х 13 см- 55 денари 10 х 15 см- 70 денари 13 x 18 см- 80 денари 15 х 20 см- 85 денари 20 х 25 см- 115 денари 21 х 30 см- 120 денари   Забелешка, димензиите се однесуваат на фотографиите што треба да бидат врамени, вкупните димензии на рамките се поголеми.

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.