Рамка за Фото со Часовник (67×46см) | 4121

Шифра: 4121 Категории: , ,

Опис

Комбинирана, модерна, рамка со часовник за повеќе фотографии кои се прикачуваат на уникатен начин со штипки. Прекрасна, исклучително практична, позадината е изработена од печатено платно, на кое тематски како композиција со помош на штипките може да ги прикачите омилените фотографии. . Димензии Ширина: 46 см Висина: 67 см

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.