Рамка за Фото (13×18см) | 109-1318

Шифра: 109-1318 Категории: ,

Опис

Прекрасна рамка со сталак за фотографии со димензија 13 х 18 см.

Иновативниот дизајн и поставеноста на сталакот овозможува рамката да стои и хоризонтално и вертикално.

Димензии на целата рамка: 22 x 17 см

 

За продажба на големо, повелете во нашиот дисконтен центар или контактирајте не.

На мало овој производ може да го нарачате и преку интернет од НАМА, испорачуваат до адреса во Цела Македонија.

Директен линк до производот:

Рамка за Фото (13×18см)