Рамка за Фото (17×17см) | Ц0011-Д

Шифра: Ц0011-Д Категории: ,

Опис

Прекрасна рамка за фотографија со натпис DAD. Димензии: Рамка: 17,5 х17,5 см Слика:  10 х 15 см

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.