Рамка за Фото (25×50см) | 4121-1-кафена

Шифра: 4121-1-кафена Категории: ,

Опис

Комбинирана и уникатна рамка наменета за повеќе фотографии кои се прикачуваат со мали украсни пулови.

Исклучително практична може да ја поставите и хоризонтално и вертикално.

Димензии
Ширина: 25 см
Должина: 50 см

 

За продажба на големо, повелете во нашиот дисконтен центар или контактирајте не.

На мало овој производ може да го нарачате и преку интернет од НАМА, испорачуваат до адреса во Цела Македонија.

Директен линк до производот:

Рамка за Фото (25×50см)