Рамка за Фото (30×20см) | 1911-1

Шифра: 1911-1 Категории: ,

Опис

Прекрасна рамка за форографија – А4. Димензии Ширина: 21 см Висина: 30 см

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.