Рамка за Фото (30×25см) | 2530-2

Шифра: 2530-2 Категории: ,

Опис

Комбинирана, модерна, рамка за повеќе фотографии кои се прикачуваат на уникатен начин со штипки. Прекрасна, исклучително практична, позадината е изработена од печатено платно, на кое тематски како композиција со помош на штипките може да ги прикачите омилените фотографии. . Димензии Ширина: 25 см Висина: 30 см

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.