Рамка за Фото (36×20см) | 208

Шифра: 208 Категории: ,

Опис

Прекрасна и декоративна рамка за 2 фотографии (18 x 13 см). Димензии: Ширина 20 см Висина 36 см

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.