Рамка за Фото (40×20см) | A021

Шифра: A021 Категории: ,

Опис

Прекрасна комбинирана рамка за 2 фотографии (18 х 13 см) со натпис LOVE. Димензии: Ширина 20 см Висина 40 см

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.