Рамка за Фото (40×40см) | Ц0051

Шифра: Ц0051 Категории: ,

Опис

Прекрасна комбинирана рамка за 5 фотографии во која како композиција може да поставите 3 големи (15 х 10 см), 1 средна (13 х 13 см) и 1 мала (10 х 10 см) фотографија декорирана со срциња и со натпис LOVE.. Димензии: Ширина 40 см Висина 40 см

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.