Рамка за Фото (50×40см) | 4050-2

Шифра: 4050-2 Категории: ,

Опис

Комбинирана и уникатна рамка наменета за 5 фотографии кои се прикачуваат со мали штипки. Димензии Ширина: 40 см Висина: 50 см

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.