Религиозен Украс – Кристалин (9см) (Copy) | А3756-1

Опис

Религиозен украс од кристалин во форма на крст.

Идеален подарок за секакви прилики.

Димензии:
Висина 9 см
Ширина 4.5 см

 

За продажба на големо, повелете во нашиот дисконтен центар или контактирајте не.

На мало овој производ може да го нарачате и преку интернет од НАМА, испорачуваат до адреса во Цела Македонија.

Директен линк до производот:

Религиозен Украс – Кристалин (9см) (Copy)