Сад за цедење (26см) | 1852-10

Шифра: 1852-10 Категории: , ,

Опис

Сад за цедење изработен од инокс.

Димензии: 26 см

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.