Светилки (9м) | М100-Њ

Опис

Новогодишни светилки во бела боја.

Должина: 9м со 100 светилки.

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.