Свеќник – Кристалин (21см) | Х045-3

Шифра: Х045-3 Категории: , ,

Опис

Украсен, репрезентативен, функционален свеќник за три свеќи изработен од кристалин.

Димензии:
Висина: 21 см
Ширина 23.5 см

 

За продажба на големо, повелете во нашиот дисконтен центар или контактирајте не.

На мало овој производ може да го нарачате и преку интернет од НАМА, испорачуваат до адреса во Цела Македонија.

Директен линк до производот:

Свеќник – Кристалин (21см)