Свеќник од стакло со 1 свеќа (8х8см) | МЦ-1-3

Шифра: МЦ-1-3 Категории: , ,

Опис

Свеќник од рефлективно стакло. Димензии 8 х 8 см

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.