Сет за подарок (15×15см) Повеќе бои | АЦ213-7

Шифра: АЦ213-7 Категории: , ,

Опис

Сет за подарок кој се состои од: Џебно огледалце во форма на срце Пенкало Приврзок со срце   Димензии на сетот 20 x 15см

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.