Сет за подарок (20×15см) Повеќе бои | АЦ213-6

Шифра: АЦ213-6 Категории: , ,

Опис

Сет за подарок кој се состои од: Џебно огледалце во форма на срце Пенкало Прибор за маникир   Димензии на сетот 20 x 15см

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.