Стаклена рамка за слики (43х17см) | Б215

Шифра: Б215 Категории: ,

Опис

Стаклена рамка за 2 слики (филм) Димензија на цела рамка  43 х 17

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.