Стаклена рамка за Фото (21х29см) | А4-2Р

Шифра: А4-2Р Категории: ,

Опис

Прекрасна стаклена рамка за фотографија – А4. Димензија Ширина: 21 см Висина: 29,7 см

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.