Стаклена рамка за 5 слики (42х22см) | Б215-5

Шифра: Б215-5 Категории: ,

Опис

Модерна стаклена рамка за 5 фотографии (ФИЛМ)
Идеална за целото семејство.
Димензии: (42 х 22см)

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.