Стаклена рамка (18×13см) | 5*7-Б

Шифра: 5*7-Б Категории: ,

Опис

Стаклена рамка за една фотографија стилиризарана според IPhone со светкав дезен. Димензии Ширина: 13 см Висина: 18 см

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.