Стаклено шише за зејтин и оцет (19×6 см) Повеќе бои | 1751

Шифра: 1751 Категории: , ,

Опис

Стаклено шише наменето за зејтин или оцет. Изработено е од стакло, со пластичен затварач на врвот. Шишето е достапно во плава и црвена боја. Димензии Висина: 19.5 см Дијаметар: 6 см

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.