Сталажа за Обувки | 8854-4

Опис

Исклучително практична сталажа за 12 пара обувки, со која конечко ќе си ги подредите чевлите, а истовремено секогаш ќе ви се при дофат.

Главна карактеристика на оваа сталажа е интелигентиот дизајн, така да може да земете 2 или повеќе сталажи и да ги составувате во висина по потреба и желба.

Покрај склопување во висина, во зависност од типот на обувки може да ги поставите и шипките на две различни ширини и висини, совршено за комбинирање по желба.

 

Сталажата лесно се склопува и расклопува, компактна и преносна е

Производот доаѓа во прекрасно трговско пакување во боја што го прави идеално и за подарок.

 

За продажба на големо, повелете во нашиот дисконтен центар или контактирајте не.

На мало овој производ може да го нарачате и преку интернет од НАМА, испорачуваат до адреса во Цела Македонија.

Директен линк до производот:

Сталажа за Обувки