Столен часовник со аларм (13 см) Повеќе бои | 588Б

Шифра: 588Б Категории: , ,

Опис

Столен часовник со будилник во форма на цвеќе достапен во розева плава и жолта боја.

Димензии
Дијаметар: 13 см

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.