Столен часовник со аларм(11 см) Повеќе бои | 88685

Шифра: 88685 Категории: ,

Опис

Столен часовник со будилник во кружна форма достапен во црвена, плава и црна боја.

Димензии
Дијаметар: 11 см

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.