Столен Часовник – Украсен (26х9.5см) | 132

Шифра: 132 Категории: ,

Опис

Столен украсен часовник, функционално го мери времето, со декоративно мантало.   Цената се однесува на еден примерок.

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.