Столен часовник (14×11 см) Повеќе бои | 8150

Шифра: 8150 Категории: ,

Опис

Столен часовник со будилник во во куржна форма достапен во бела и црвена боја.

Димензии
Висина: 14 см
Ширина: 11 см

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.