Столна ламба двојна (42см) | Х6077

Шифра: Х6077 Категории: , ,

Опис

Хромирана столна ламба со 2 светилки и висечки кристали со ултра елегантен дизајн. Висина со абожур: 42см

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.