Столна ламба на допир (43см) | МТ215

Шифра: МТ215 Категории: , ,

Опис

Столна ламба на допир и висина од 43см.   Цената е само за еден примерок.

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.