Столна ламба (20x17x12см) | 4156-3

Шифра: 4156-3 Категории: , , ,

Опис

Столна ламба во форма на срце со натпис Love

Димензии: 20 x 17 x 12см

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.