Столна ламба (32см) | 1014

Шифра: 1014 Категории: , ,

Опис

Столна ламба со хромирано постоље, и модерен дизајн. Висина : 32см Достапна во 4 бои.

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.