Столна ламба (43см) | Х1034

Шифра: Х1034 Категории: , ,

Опис

Хромирана столна ламба обложена со украсно стакло.   Висина со абожур: 43 см

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.