Столна ламба (44см) | 01340-3

Шифра: 01340-3 Категории: , ,

Опис

Порцеланска Столна ламба украсена со мали кристали (циркони). Висина со абожур: 44 см

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.