Столна ламба (44см) | 1007

Шифра: 1007 Категории: , ,

Опис

Столна ламба со хромирано постоље и ултра модерен дизајн. Висина 44см Достапна во 3 бои.

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.