Столна ламба (45см) | Х018

Шифра: Х018 Категории: , ,

Опис

Хромирана столна ламба со 2 светилки и висечки кристали со елегантен дизајн. Висина со абожур: 45 см

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.