Столна ламба (45см) | 062

Шифра: 062 Категории: , ,

Опис

Столна ламба со хромирано постоље декорирана со керамичко топче во средина. Висина со абожур: 45см достапна во две шари.

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.